CityLegends daagt urban beoefenaars uit, ook tijdens de corona lockdown!

De wereld is in korte tijd enorm veranderd, ook de sport en cultuur sector zijn hard getroffen. Grote en kleine evenementen gaan niet door en menig sport- en creatieplek is gesloten. Gelukkig zijn er volop mooie en ludieke alternatieven geboren.

Ook CityLegends wil helpen om in deze tijden met elkaar in contact én in beweging te blijven. Samen met de scene activeren en verenigen we urban beoefenaars. Met ons urban community platform lanceren we moderne en innovatieve corona-proof activaties die geheel aansluiten bij de digitale leefwereld van nú. Als we niet naar urban kunnen, dan brengen we urban gewoon naar ons!
"Moderne en innovatieve corona-proof-activaties"

CityLegends biedt meerdere opties om de jeugd te activeren op een ruime veilige afstand. Challenges waarmee je alleen, vanuit huis of vanuit de openbare ruimte, een trick kan delen en andere kunt uitdagen. Online battles, waarbij de stad als jury digitaal bepaalt wat de gaafste trick is. Digital competitions, online events, urban spot route, enzovoorts waarbij tegelijkertijd de stad wordt verrijkt met (digital) hotspots en challenges. Zo activeren en verbinden we urban beoefenaars. Veilig, gezond en vooral met veel plezier, durf en creativiteit!

Benieuwd hoe we jouw gemeente kunnen activeren in samenwerking met de lokale urban scene? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden (info@citylegends.nl).

0 keer bekeken

CONTACT US

CONTACT US IF YOU HAVE MORE QUESTIONS
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle